|  Home     
Foto 20-03-2022Archief 
Film 25-03-2014Archief 
Blog 21-02-2014Archief 
 2014 / 2020
- Foto
- Film
 2012 / 2013
- Overzicht
- Puzzelen
 2011
- December
- November
- Oktober
- September
- Augustus
- Juli
- Juni
- Mei
- April
- Maart
- Februari
- Januari
- Puzzelen
 2010
- December
- The Making of
 Diversen
- Prietpraat
- Groeimeter
 Archief
- Toeter
- Flappie
- Diversen

Daan's Juni maand

Daan's wonderlijke Juni

Daan neemt papa en mama in de maling deze maand! Papa werd 's avonds verrast toen hij Daan in de box had gelegd en de rest van de spullen uit de auto ging halen. Daan was druk aan het krijsen en was van zijn rug naar zijn buik gerold en is waarschijnlijk tegen de spijlen van de box aan gekomen. Als Daan weer op zijn rug is teruggelegd en papa zich omdraait ligt hij wederom op zijn buik! Daan heeft de smaak te pakken! Papa probeert het te filmen is de accu leeg :-( Mama wil Daan ook graag zien rollen terwijl papa even naar de bouwmarkt is. Als papa thuis komt draait mama zich 5 seconden om en rolt Daan vlug op zijn buik! Mama was TE LAAT :-) Maar Daan liet mama toch nog even meegenieten en liet het daarna nog een keer zien.

Daan is zijn melk zat en wil graag andere voeding zoals pap, groente en fruit. Naar mate de maand vordert gaat het steeds beter met Daan hij eet goed en slaapt ook vaker langer door.

Daan sport volop met zijn babygym en is druk aan het oefenen om te praten. Het lijkt vaak als of hij moet overgeven maar dat zal met het Brabants dialect te maken hebben. Het gebrabbel is in ieder geval nog geheel onverstaanbaar maar erg leuk om te zien :-) Daan heeft regelmatig erg vrolijke buien en op een gegeven moment zelfs de slappe lach waardoor papa en mama automatisch mee moesten lachen.


Kort foto overzicht Juni

Beweeg met de muis over de kleine foto's






Een paar filmpjes van vrolijk Daan!

Meer filmpjes zijn te vinden boven aan de site onder 'Film'









Juli
 
   
© Daan 15-12-2010 |  Voor Donaties ING: 756784123